Νίκος Μαϊντάς

Leann Mathis | Agustus 31, 2021 | Tidak ada komentar

Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ σε νεαρή ηλικία προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση τα πλήκτρα αλλά και.


Pin Ston Pinaka Tragoydia

O Nίκος Μαϊντάς μουσικός και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 51 ετώνΠρώην μέλος του συγκροτήματος Magic De Spell και τραγουδιστής τους ο Νίκος Μαϊντάς τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τον Πάνο Κατσιμίχα.

Νίκος Μαϊντάς. Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός και. Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες μέσω των social media διαδικτυακοί του φίλοι έγραψαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Καλό ταξίδι αφήνοντας να. 18 hours agoΟ Νίκος Μαϊντάς προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση τα πλήκτρα αλλά και στα φωνητικά.

Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ σε νεαρή ηλικία προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση τα πλήκτρα αλλά και στα φωνητικά. View credits reviews tracks and shop for the 2007 CD release of Σπασμένα Ρολόγια on Discogs. Η είδηση έγινε γνωστή από αναρτήσεις φίλων.

Alternative RockNew Wave band formed in late 1979 in Athens Greece by Theodore Vlachakis drums George Skarlatos bass and Αλέξης Κυριακάκης vocals. Σε ηλικία 17 ετών προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση τα πλήκτρα αλλά και στα φωνητικά. Πέθανε το πρώην μέλος των Magic De Spell.

10 hours agoΟ Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο μουσικός ήταν. 12 hours agoΟ Νίκος Μαϊντάς το πρώην μέλος του ελληνικού ροκ συγκροτήματος Magic De Spell που τραγουδούσε με πάθος τη δεκαετία του 90 τους παραπάνω στίχους της Κατερίνας Γώγου δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ο μουσικός προσχώρησε στο ελληνικό ροκ συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια και ακολούθως πέρασε στην σύνθεση τα. Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός και τραγουδιστής Νίκος Μαϊντάς. Μελοποιημένο ποίημα της Κατερίνας Γώγου -- μελοποίηση.

13 hours agoΟ Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Magic De Spell Σωκράτης Μάλαμας. HttpsbitlyGreekSongsYTΞεπερνώντας τα 50 χρόνια ελληνικής μουσικής ιστορίας στο κανάλι.

Ο Νίκος Μαϊντάς πρώην τραγουδιστής και μπασίστας των Magic De Spell έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. Σε ηλικία 17 ετών προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση τα πλήκτρα αλλά και στα. Their first live appearance was in September 1980 at Rock Club Tiffanys Plaka Athens along with Daltons Family.

Όπως αναφέρει το rock-ellinikogr σε ηλικία 17 ετών προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια. 14 hours agoΈφυγε από τη ζωή ο πρώην τραγουδιστής του ιστορικούς συγκροτήματος Magic De spel Νίκος Μαϊντάς σε ηλικία 51 ετώνH είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τις συγκινητικές αναρτήσεις αποχαιρετισμού που έγραψαν οι. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στα 46 του.

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πως ο Νίκος Μαϊντάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών από ανακοπή καρδιάς. Αρχές του 2004 ο Νίκος Μαϊντάς αποχώρησε από τους Magic De spell έχοντας την εντύπωση ότι οι αλλαγές στην αρχική σύνθεση του συγκροτήματος άλλαξαν την αρχική φιλοσοφία. In February 1981 they performed.

Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. 13 hours agoΌπως αναφέρει η σελίδα rock-ellinikogr ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία 17 ετών προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell αρχικά ως μπασίστας ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση τα πλήκτρα αλλά και στα. Όπως αναφέρει το rock-ellinikogr σε ηλικία 17 ετών προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση.


K Gwgoy Emena Oi Filoi Moy Magic De Spell S Malamas Cultural Activities My Music Talk Show


Emena Oi Filoi Moy Magic De Spell Youtube Filia Trampala


Katerina Gwgoy 8a R8ei Kairos Inspirational People Poems Expressions


Pin By Angelos Asiminakis On Greek Song Picture Quotes Songs Quotes


K Gwgoy Emena Oi Filoi Moy Magic De Spell S Malamas Cultural Activities My Music Talk Show


Basilhs Papakwnstantinoy Steve Harley Sempastian Concert


Pin On Music


Anna Vissi Karvelas Adistrofi Metrisi Youtube Sony Music Entertainment Music Videos Music Songs


Youtube Greek Music Group Events Songs


Pin On Ygeia


Emena Oi Filoi Moy 1998 Stixoi Katerina Gwgoy Moysikh Nikos Maintas Magic De Spell Quotes Math Songs




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma